Vedete la Raliului Clujului Star Lubricants 2011

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că starul postului Acasă TV, Cabral, este amator de maşini puternice şi motoare incinse la maxim, drept pentru care omul de televiziune nu putea rata etapa de raliu de la Cluj, „Raliul Clujului Star Lubricants 2011″, din cadrul Campionatului Național de Raliuri Dunlop.

Actorul va fi invitatul special al organizatorilor și va premia pe cei mai buni piloţi de raliu de la etapa din Cluj, in cadrul festivităţii ce va avea loc sambătă, pe scena Zilelor Clujului. Cabral, in calitate de ambasador Ursus Breweries, le va reaminti totodată șoferilor faptul că șofatul și consumul de alcool sunt incompatibile, in cadrul campaniei „află-ți echilibrul!”.

Campania „află-ți echilibrul!”, lansată de Ursus Breweries, ii indeamnă pe șoferi să nu se urce la volan după ce au băut şi să evite pericolul in care s-ar pune ei, pasagerii lor şi alţi participanţi la trafic. in acest sens, Ursus Breweries a lansat aplicația ZeroLaMie, pentru a-i ajuta pe șoferi să conștientizeze faptul că alcoolul și șofatul sunt incompatibile. Aplicația estedisponibilă prin SMS la 1267 și pe www.desprealcool.ro/zerolamie. Cu ajutorul ei, șoferii pot afla timpul estimat in care alcoolul se elimină din sangele lor. Oricare ar fi rezultatul, aplicația vizează să le reamintească șoferilor faptul că in Romania limita legală a alcolemiei (cantitatea de alcool in grame la litrul de sange) este 0.

Pentru informaţii corecte şi echilibrate despre efectul alcoolului asupra organismului, dar şi despre cum se poate reacționa in diverse situaţii sociale, accesați site-ul www.desprealcool.ro.

Raliul Clujului Star Lubricants, editia 2011, se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu ajutorul: Consiliului Judetean Cluj si al Primariei si Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, precum si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Cluj;

Sponsori: Banca Transilvania, Compexit, Topcar, Valtec Group, Polus Center Cluj, Savu Dental Center.

Partenerii tehnici: Arobs Transilvania, Jack Daniel’s Rally Team, Autoworld – dealer Volkswagen, PlantExtrakt, PMA Invest, A-Car Romania, Kopiernicus, Delroti, desprealcool.ro, afla-ti echilibrul, Prodvinalco, Kaercher prin Epinvest, Coca-Cola, Pensiunea7, Diesel Club, Best Western PLUS Fusion Hotel.

Parteneri: Inspectoratul Judetean de Politie Cluj, Agentia Nationala Antidrog, Omnipass, SMURD Cluj, CERT.

Parteneri de imagine: TrendCommunication, BoomAdvertising, 4Media, Pablo, AAM Advertising si Hostvision. Parteneri media: TVR 3, TVR Cluj, Realitatea TV, TeleEuropaNova, Radio Cluj, Auto Motor si Sport, AutoBusiness, 24-FUN, Ziua de Cluj, Monitorul de Cluj, Kronika, Autorally.ro, Rallymax.ro, Prorally.ro, RallyMagazin.ro, MotorsportNews.ro, Rallyphoto.ro, On-Board.ro, Media-Board.ro, 24Auto.ro, ziuadecj.ro, Rallyfanatic.hu.