Raliul Clujului Star Lubricants la… Raliul Tg. Mures

Editia cu numarul XXX a Raliului Clujului va purta denumirea oficiala de Raliul Clujului Star Lubricants. Aceasta denumire se doreste a fi o multumire adusa pertenerului devenit traditional al acestui raliu: compania clujeana Star Lubricants, dealer autorizat al uleiurilor Exxon Mobil in Romania, companie care sprijina organizatorii acestui eveniment incepand cu anul 2005. Si, pentru ca traditia este o caracteristica importanta a acestui eveniment, companii importante din judetul Cluj, alaturi de oficialitatile locale, au inteles sa sprijine si in 2011 acest raliu, asa cum au facut-o intotdeauna.

Spre deosebire de anii anteriori, organizatorii au pregatit pentru acest an o abordare mai nonconformista a promovarii raliului, camila acestuia fiind prezentata pentru prima data cu o etapa inainte, si anume in cadrul Raliului Targu Mures, desfasurat in perioada 6-7 mai 2011, in judetele Mures si Harghita. Raliul Clujului a fost apreciat cu aceasta ocazie, la cel mai inalt nivel, autoturismul de concurs al echipajului Horatiu SAVU / Gheorghe NEMES fiind admirat de catre dl. prim-ministru Emil Boc, alaturi de mai multe personalitati din Guvernul Romaniei, aflati in vizita la Targu Mures. Dl. prim ministru a evocat perioada in care domnia sa, in calitate de primar al municipiului Cluj-Napoca, a sustinut acest eveniment, si a participat in calitate de invitat.

Raliul Clujului Star Lubricants, editia 2011, se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu ajutorul: Consiliului Judetean Cluj si al Primariei si Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, precum si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Cluj;

Sponsori: Banca Transilvania, Compexit, Topcar, Valtec Group, Polus Center Cluj, Savu Dental Center.

Partenerii tehnici: Autoworld – dealer Volkswagen, PlantExtrakt, PMA Invest, A-Car Romania, Kopiernicus, Delroti, Prodvinalco, Diesel Club, Best Western PLUS Fusion Hotel.

Parteneri: Inspectoratul Judetean de Politie Cluj, Agentia Nationala Antidrog, SMURD Cluj, CERT.

Parteneri de imagine: TrendCommunication, BoomAdvertising, 4Media, Pablo si Hostvision. 

Parteneri media: TVR 3, TVR Cluj, Realitatea TV, TeleEuropaNova, ProTV, Pro FM, Radio Guerilla, Radio Cluj, Auto Motor si Sport, AutoBusiness, 24-FUN, Ziua de Cluj, Monitorul de Cluj, Kronika, Autorally.ro, Rallymax.ro, Prorally.ro, RallyMagazin.ro, On-Board.ro, MotorsportNews.ro, Rallyphoto.ro, Media-Board.ro, 24Auto.ro, ziuadecj.ro, Rallyfanatic.hu.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Final grandios la Raliul Clujului 2021

Bogdan Marișca și Sebastian Itu au obținut victoria la finalul celor două zile de concurs. Podiumul a fost completat, pe poziția a