Raliul Clujului Star Lubricants – conferinta de presa a organizatorului

Organizatorul Raliului Clujului Star Lubricants, Clubul Sportiv Savu Racing a organizat marti, 24.05.2011, la Cluj, o conferinta de presa in care a prezentat principalele noutati ale evenimentului.

        Doamna Laura Silaghi, reprezentanta principalului sponsor al competitiei – Compania Star Lubricants, a reafirmat angajametul fata de acest parteneriat inceput in urma cu sapte ani.

        „Pentru compania noastra Raliul Clujului tine de traditie si de un angajament care l-am facut fata de organizatori si fata de clujeni. Avem incredere ca aceasta competitie va merge mai departe si ne bucura inscrierea raiului in Calendarul Sportiv International”, a adaugat dna Laura Silaghi, care a felicitat organizatorii pentru efortul depus.

        La conferinta de presa au participat si dl. Ovidiu Campean, seful serviciului de relatii comunitare al primariei Cluj Napoca si dl.Radu Ratiu consilier al presedintelui Consiliului

Judetean Cluj. Cei doi au subliniat importanta pentru oras si judet a acestui eveniment pe care il sustin si il vor sustine in continuare cele doua institutii administrative.

       „Primaria Cluj Napoca este onorata sa sustina acest eveniment si ne bucuram ca el a fost inclus in proiectul nostru inedit Zilele Clujului. Speram ca cei care vor sosi in acest sfirsit de saptamina la Cluj Napoca sa se bucure de timpul petreut aici si sa descopere cu placere Clujul – orasul comoara”, a declarat dl Ovidiu Campean. Dl. Radu Ratiu a remarcat cresterea constanta a acestui eveniment care este reprezentativ nu numai pentru judetul Cluj ci pentru intreaga tara.

        Liderul clasamentului national dupa primele doua etape, pilotul Valentin Porcisteanu a fost si el invitat la conferinta de presa organizata astazi la Cluj.  El a felicitat organizatorii pentru inscrierea competitiei in calendarul sportiv international si si-a reafirmat dorinta de a-si consolida pozitia de lider in Campionat.

        „Nu va fi usor pentru ca aici clujeni sunt pe teren propriu. Sa nu uitam ca printe participantii din strainatate se numara si Csaba Spitzmuller, un alt pilot care merge la victorie. Sper ca vrema sa tina de aceasta date cu noi, imi doresc soare pe probe atit pentru noi cat si pentru spectatori”.

        Dr. Horatiu Savu, presedintele Clubului Sportiv Savu Racing, a multumit in primul rand partenerilor si sponsorilor.

       „Ii multumesc doamnei Laura Silaghi pentru determinarea de care a dat dovada in sustinerea acestui eveniment. Evident le multumesc tuturor celor care sunt alaturi de noi si fac ca acest eveniment sa fie pe un trend ascendent”. In ceea ce priveste recunoasterea internationala a competitiei dr. Horatiu Savu a spus ca este bucuros ca la Cluj va fi prezent un observator al Federatiei Internationale de Automobilism. „Ne dorim foarte mult ca aceasta etapa sa fie inscrisa in Cupa Europei de Est sau Centrale, anul viitor. Ar fi un mare pas inainte pentru miscarea sportiva automobilistica care trebuie sa iasa din marasmul in care se afla de atitia ani din cauza disputelor dintre Federatia infiintata de noi si Autoritatea Sportiva Nationala recunoscuta de FIA, ACR. Ne dorim ca aceasta etapa sa reconfirme suprematia Clujului in organizarea de competitii prin numarul mare de echipaje care vor lua startul. Dar acest lucru nu e suficient. Trebuie sa ne uitam la ce se intampla in alte parti, in Ungaria spre exemplu, si este evidenta nevoia de a ne deschide spre Europa in domeniul motorsportului romanesc”.

        La finalul conferintei de presa a fost prezentat si mesajul pe care Asociatia Little People Romania il va transmite tuturor – Putem invinge Cancerul – Poti si Tuimpreuna cu dr. Dinu Dumitrascu participant in cadrul competitiei de la ClujSpectatorii si sportivii sunt invitati sa transmita mesaje de incurajare pentru copiii care sufera de aceasta boala prin intermediul unui panou de mesaje amplasat la poarta de Start a raliului.

        Raliul Clujlui Star Lubricants se va desfasura vineri si sambata la Cluj (27-28 mai). Vineri dupa amiaza este programata o Proba Superspeciala in parcarea Centrului Comercial Polus Center care va fi transmisa in direct si de posturile de televiziune TVR3 si TVR Cluj. Sambata sunt programate 5 probe speciale in zona Garbau, Marisel, Rasca.

Raliul Clujului Star Lubricants, editia 2011, se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu ajutorul: Consiliului Judetean Cluj si al Primariei si Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, precum si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Cluj;

Sponsori: Banca Transilvania, Compexit, Topcar, Valtec Group, Polus Center Cluj, Savu Dental Center.

Partenerii tehnici: Arobs Transilvania, Jack Daniel�s Rally Team, Autoworld – dealer Volkswagen, PlantExtrakt, PMA Invest, A-Car Romania, Kopiernicus, Delroti, desprealcool.ro � afla-ti echilibrul, Prodvinalco, Kaercher prin Epinvest, Coca-Cola, Pensiunea7, Diesel Club, Best Western PLUS Fusion Hotel.

Parteneri: Inspectoratul Judetean de Politie Cluj, Agentia Nationala Antidrog, Omnipass, SMURD Cluj, CERT.

Parteneri de imagine: TrendCommunication, BoomAdvertising, 4Media, Pablo, AAM Advertising si Hostvision. 

Parteneri media: TVR 3, TVR Cluj, Realitatea TV, TeleEuropaNova, Radio Cluj, Auto Motor si Sport, AutoBusiness, 24-FUN, Ziua de Cluj, Monitorul de Cluj, Kronika, Autorally.ro, Rallymax.ro, Prorally.ro, RallyMagazin.ro, MotorsportNews.ro, Rallyphoto.ro, On-Board.ro, Media-Board.ro, 24Auto.ro, ziuadecj.ro, Rallyfanatic.hu.