Pilotii sunt pregatiti sa faca spectacol

Piloții prezenți la Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator sunt pregătiți să facă spectacol

“Va fi o luptă interesantă. Mulțumim clujenilor pentru primire și ne scuzăm că îi vom teroriza puțin prin trafic zilele acestea. Să fie soare și să vedem cât mai mulți oameni pe probe pentru că va fi spectacol” – Sebastian Barbu (Skoda Fabia Rally2)

“E un raliu la care vin cu drag. E primul raliu pe care l-am câștigat în cariera mea, în 2002, și rămâne întipărit în minte. Clujul e ca o a doua casă pentru mine. Iubesc publicul de aici! Sunt consumatori de motorsport, oameni pasionați și cu siguranță avem și noi fani printre ei” – Dan Girtofan ((Skoda Fabia Rally2)

“După 28 de ani de motorsport mă simt acasă aproape oriunde, dar Clujul e casa mea. Va fi interesant și pentru noi și pentru spectatori. Un raliu pe care sperăm să-l parcurgem cu toții cu bine și cei mai buni să fie pe podium” – Bogdan Marisca (Ford Fiesta R5)

“Vreau să le mulțumesc băieților din echipă că m-au ajutat să trec la clasa mare. În același timp vreau să mulțumesc organizatorilor, care au făcut o treabă foarte bună. S-au parcurs probele, s-au securizat foarte bine. Se vede că s-au făcut eforturi și sperăm ca acesta să fie un mic început în ceea ce privește siguranța în raliuri” – Bogdan Nastase (Citroen C3 Rally2)