Noutati Raliul Clujului Star Lubricants 2011

Continua inscrierile pentru Raliul Raliul Clujului Star Lubricants 2011, chiar dacainscrierile din perioada regulamentara s-au incheiat. Pana in acest moment si-au anuntat participarea 54 de echipaje si trei echipe. Astfel, sunt 2 echipaje inscrise la Clasa 2, 10 la Clasa 3, 3 la  Clasa 5, 5 la Clasa 6, 20 la clasa 9, cea mai popoulara clasa, 3 la Clasa 11, 9 la Clasa 19 si un echipaj participant cu un automobil diesel. Lista completa de inscriere poate fi vizualizata la adresa  http://www.raliulclujului.ro/ro/lista-de-inscrieri_p24.html. iInscrierile continua pana la inceperea recunoasterilor, astfel incat este posibila  cresterea numarului de participanti.

 Compexit si Topcar premiaza cei mai buni fotografi amatori ai Raliului Clujului.

Compexit Trading este un partener constant in organizarea evenimentului iar in calitatea de sponsor al editiei din acest an (cu numarul XXX) a  Raliului Clujului Star Lubricants, va invita sa fiti alaturi de aceasta manifestare si sa participati la concurs.     Regulamentul concursului il puteti accesa la adresa http://www.compexit.ro/news-room/?concurs-foto-compexit-raliul-clujuluipremiile constand in vouchere pentru servicii in Compexit Service.

Asa cum v-au obisnuit pe parcursul anilor, organizatorii au pregatit si pentru aceasta editie cateva actiuni conexe raliului. Astfel, inainte de desfasurarea Superspecialei de la Polus Center (vineri, 27.05.2011, cu incepere de la ora 18:37), spectatorii dornici de si mai multa adrenalina vor putea admira motocicletele singurei echipe clujene care participa in cadrul Campionatului Dunlop Romania Superbike 33TEAM CLUJ.

Intre orele 16:00-17:00, pe traseul superspecialei va avea loc un show organizat de pasionatii automodelelor de la HPI RACING ROMANIA, adresat copiilor si nu numai. Vor putea fi admirate automodele cu motoare termice pe benzina, cu motoare termice cu nitrometan, cu motoare electrice. La standul de prezentare vor putea fi admirate piese de schimb, consumabile si alte material conexe.

Orele 17:00-17:30 vor aduce in prim-plan trei tineri talentati, participanti in Campionatul National de Karting: Mihai TRIFU si Claudiu MATEAS, cu karturi de 125 cmc, participanti la clasa KZ2 si Ionut CORNEA, paricipant la clasa Mini 60.  Alaturi de ei vor fi pe pista trei copii de la Clubul de Karting al Palatului Copiilor din Cluj-Napoca:  Zagony Szabo Vlad, la Clasa 50, Luca Mocan si David Marin, ambii la Clasa 60.

Si in acest an, postul de televiziune TVR3 va fi coproducator al Superspecialei Polus Center Cluj, astfel incat aceasta va fi transmisa live, intre orele 18:30 – 20:00 pe posturile de televiziune TVR 3, respectiv TVR Cluj. Avand in vedere acest fapt, producatorii, organizatorii si conducerea cursei au hotarat ca startul in cadrul superspecialei sa fie in ordinea clasamentului general la zi.

 Raliul Clujului Star Lubricants, editia 2011, se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu ajutorul: Consiliului Judetean Cluj si al Primariei si Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, precum si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Cluj;

Sponsori: Banca Transilvania, Compexit, Topcar, Valtec Group, Polus Center Cluj, Savu Dental Center.

Partenerii tehnici: Jack Daniel�s Rally Team, Autoworld – dealer Volkswagen, PlantExtrakt, PMA Invest, A-Car Romania, Kopiernicus, Delroti, desprealcool.ro � afla-ti echilibrul, Prodvinalco, Kaercher prin Epinvest, Coca-Cola, Pensiunea7, Diesel Club, Best Western PLUS Fusion Hotel.

Parteneri: Inspectoratul Judetean de Politie Cluj, Agentia Nationala Antidrog, Omnipass, SMURD Cluj, CERT.

Parteneri de imagine: TrendCommunication, BoomAdvertising, 4Media, Pablo, AAM Advertising si Hostvision. 

Parteneri media: TVR 3, TVR Cluj, Realitatea TV, TeleEuropaNova, Radio Cluj, Auto Motor si Sport, AutoBusiness, 24-FUN, Ziua de Cluj, Monitorul de Cluj, Kronika, Rallymax.ro, Prorally.ro, RallyMagazin.ro, MotorsportNews.ro, Rallyphoto.ro, On-Board.ro, Media-Board.ro, 24Auto.ro, ziuadecj.ro, Rallyfanatic.hu.